Webinar og hybrid konferanse

Spør oss om streaming og opptak av video. Med vår hjelp kan du kombinere fysiske arrangementer med digital deltakelse. Prokam AS har tekniske løsninger for webinarer og hybride konferanser.  Vi kan TV-produksjon av arrangementer innen både sport, kultur, debatt og underholdning. La oss hjelpe deg med å dokumentere, publisere eller til og med selge ditt arrangement digitalt.

Audiovisuell teknologi og kompetanse

Prokam tilbyr tekniske løsninger for strømming av video på internet. Vi har smidig og effektiv teknologi som håndterer alt fra enkle webinarer til avanserte hybride arrangementer og TV-produksjoner.

Prokam AS driver hovedsakelig utleie av audiovisuelt produksjonsutstyr.  I tillegg formidler vi personell med spesialkompetanse på den tekniske riggen vi leier ut.

Her er noen av prosjektene vi har gjennomført:

  • Arctic Race Folkefesten 
    • Flerkamera videoproduksjon fra Festplassen i Namsos som kilde inn til en skybasert videosending. På oppdrag for TA-media.
  • Revy-Norge Rundt 
    • Vi reiste på landsturne sammen med Norsk Revyfestival og sendte direkte fra revyforestillinger på nettsider hos lokalaviser og humorportalen.no