Video i Trøndelag

Prokam tilbyr teknologi og kompetanse for streaming og video i Trøndelag. Her får du tekniske løsninger som er smidige og effektive.

Prokam AS har som formål å øke tilgjengeligheten på ressurser innen streaming og produksjon av video i Trøndelag. Vi tar i bruk ny videoteknologi basert på nettverksbasert video og standarden NDI. Selskapet opererer med utgangspunkt i medie- og underholdningsmiljøet i Namsos. Selskapet er tilknyttet både klyngen  Motor Labs AS og Namdalshagen.

Prokam AS har med ny teknologi bygd kompetanse på å formidle audiovisuelt innhold i sammenhenger som tidligere har fordret fysisk tilstedeværelse for alle deltakere – såkalte hybride arrangementer.tarSelskapet

Dette er personene bak selskapet:

Martin Fossland

Martin er utdannet i NRK og har drevet med videoproduksjon og direktesendinger helt siden starten av 90-tallet. Han er  i dag digitalsjef i Namdalsavisa

Martin Fossland er styreleder og eier gjennom selskapet Flandoss Invest AS 83% av Prokam AS

Eivind Bjørås Berre

Eivind er utdannet grafiker og er i dag daglig leder i Rai Rai Entertainment AS. 

Eivind Berre har også drevet reklamebyrået Takk – Berre BRA AS siden 1997. Selskapet har i de siste årene i økende grad også levert video- og flerkameraproduksjoner.

Selskapet Takk – Berre Bra AS eier 8,5% av Prokam AS

Hans Martin Haugnes Flasnes

Hans Martin er utdannet profileringsdesigner og har jobbet med kommunikasjon, event og film i over 11 år. Han driver enmannsbyrået Cactus Kommunikasjon.

Hans Martin Flasnes eier via selskapet Vemuinvest AS 8,5% av Prokam AS